bio1

FR~ EN

«Again» is het tweede album van Sarah Letor. Deze jonge singer-songwriter met haar warme en zoete stem is verre van een beginner. Vóór ze aan haar eigen project begon was ze soliste en koorzangeres in verschillende ensembles van pop/soul, jazz en gospel. Het was daar, op het podium, dat ze haar ervaring op deed. Ze leerde zelf piano spelen en haalde haar inspiratie uit artiesten als Ella Fitzgerald, Nina Simone, Billie Holiday maar ook Stevie Wonder en Lauryn Hill.

In 2009 bracht ze haar eerste solo-album “A Love So Great” uit, onmiskenbaar beïnvloed door gospel. Het is niet nodig om uit de Verenigde Staten te komen of zwart te zijn om soul te hebben. Als bewijs, het eerste album, waar de kunst de grenzen en oorsprong overstijgt, en als zodanig is Sarah Letor een perfecte illustratie.

“Again”, haar “nieuw geborene”, maakt een weg voor kleurrijke arrangementen,onmiskenbaar meer pop, met hier en daar elementen van soul, jazz en romantische invloeden uit de jaren ’30, wordt naar voor gebracht met een ongelooflijke vocale energie. Het universum van Sarah Letor heeft bezit een frisheid en energie die schittert als een zon doorheen haar muziek, net als met haar eerste single, het sprankelende ‘No Limit’, waar ze zegt vrij te zijn om te gaan en staan waar ze wil … Wij kunnen haar geen ongelijk geven. Kom het snel ontdekken.